fbpx
Monday LearningPosts tagged "тренинг програма за графички дизајн"

Студентите од тренинг програмата за графички дизајн повторно оставија незаборавна креативна трага на ТРЧАЈ БЕ

ТРЧАЈ БЕ е најмасовниот спортски настан во Битола, кој годинава беше Балканско првенство, но и Државно. На трката учествуваат луѓе од секаде, трчаат атлетски ѕвезди, пасионирани рекреативци, јавни личности, компаниски тимови,цели семејства и поединци. ТРЧАЈ БЕ има моќ да го промени животот на битолчани, a...

Тамара Јаневска – студентка од тренинг програмата за графички дизајн е новата графичка дизајнерка во Стела!

Пред само неколку месеци, Тамара беше студентка на тренинг програмата за графички дизајн, полна со желба и ентузијазам, а денес е доказ дека напорната работа и упорност во учењето се исплати. Тамара ја започна нејзината кариера како графичка дизајнерка во Стела, по само неколку месеци...

Дизајните на Ангела Стевановска од тренинг програмата за графички дизајн

Дознаваме од графичките дизајнери за нивното искуство со учење графички дизајн во Monday Learning, за нивните омилени алатки, и нивните омилени дизајни кои ги создадоа во текот на тренинг програмата. Ангела беше една учесничка во последната група графички дизајнери како и една од најактивните учесници...

Дизајните на Марија Старковска од тренинг програмата за графички дизајн

Графичките дизајнери ни раскажуваат за нивното искуство со изучување графички дизајн, нивните омилени модули и нивните омилени дизајни кои ги направија на тренинг програмата за графички дизајн. Марија беше дел од последната група на тренинг програмата за графички дизајн и e една од најталентираните учесници....

Дизајните на Анита Бошковска од тренинг програмата за графички дизајн

Зборуваме со графичките дизајнери за начинот на учење, нивните омилени модули и дизајните кои ги направија на тренинг програмата за графички дизајн. Анита беше една од посветените учеснички на програмата и во оваа објава ќе видите дел од нејзините омилени дизајни а ќе прочитате повеќе...

graficki dizajn

За првиот работен месец како графички дизајнер на Мартин Петровски

Два месеци од завршувањето на првата група графички дизајнери во Monday Learning, и веќе го имаме првиот почетник кој се вработи како графички дизајнер после 4 месеци, интензивно учење....