fbpx
Monday LearningArticles posted by Nikolina Cvetanovska
графички дизајн

Габриела се приклучи во Monday тимот по само 3 месеци тренинг програма за графички дизајн

3 месеци интензивно учење графички дизајн, ја претворија Габриела од студентка по право во графичка дизајнерка спремна за работа! Од овој месец таа е дел од дизајн тимот во Monday каде веќе самостојно работи на клиенти и ги искористува знаењата стекнати за време на тренинг...

Со интензивен тренинг за графички дизајн и дигитален маркетинг до прв работен ангажман во креативните индустрии

Ристенка беше дел од априлската програма за графички дизајн, моментално ја слуша и програмата за дигитален маркетинг, а од неодамна се приклучи како практикант за социјални медиуми во маркетинг тимот на Monday Digital Agency. Денес ни раскажува за нејзиното искуство со програмата во Monday learning...

Како еден ликовен уметник станува графички дизајнер? – Зборувавме со Бојана Тошевска учесник на тренинг програмата за графички дизајн

Ја започнуваме серијата објави „За графички дизајн“ и во следниве неколку, ќе си помуабетиме со дел од учесниците на програмата за графички дизајн во Monday Learning. Ја прашавме Бојана Тошеска - уметник по професија и по душа, кој е патот на изразување на креативното...

graficki dizajn

За првиот работен месец како графички дизајнер на Мартин Петровски

Два месеци од завршувањето на првата група графички дизајнери во Monday Learning, и веќе го имаме првиот почетник кој се вработи како графички дизајнер после 4 месеци, интензивно учење....

UI dizajn

Топ 3 дизајни на кориснички интерфејс изработени од учесниците на програмата за графички дизајн

4 месечното интензивно учење дизајн го продолжуваме со модулот Вовед во UI (дизајн на кориснички интерфејс). Студентите освен што ги совладаа основите на Adobe Xd, креираа и одлични концепт дизајни за 2 различни клиенти. Користејќи ги вештините и алатките кои ги стекнаа во текот на...

Вовед во графички дизајн и лого дизајн со Кирил Гагачев

Со над 30 години работно искуство и неколку награди на конкурси за лого дизајн, Кирил Гагачев овојпат дел од своето знаење ќе го пренесе на учесниците на тренинг програмата за графички дизајн во Monday Learning. Неговото професионално искуство во работа со различни брендови и препознатливоста...

дигитален маркетинг

За програмата за дигитален маркетинг во Monday Learning

Со над 50 часа тренинг, практични задачи и чекор по чекор асистенција на менторот, тренингот за дигитален маркетинг нуди сеопфатен процес на учење покривајќи ги најактуелите алатки и техники за дигитален маркетинг во 2021 година. Тренингот е исклучиво интерактивен и вклучува работа на 5 различни...