fbpx
Monday LearningUncategorized

Со практична работа на кампањи за клиенти – до големо знаење

Студентите од тренинг програмата за дигитален маркетинг во Monday Learning пишуваат за светот на дигиталниот маркетинг и искуството со нашата програма! Како дел од модулот Content Writing и SEO, нивна задача беше од почеток да креираат и целосно да оптимизираат текст за нашиот блог. Денес ја...

Нова соработка со мрежата на фриленсери од Native Teams! Посебни бенефити за сите кои сакаат да станат фриленсери во областа на графички дизајн и дигитален маркетинг.

Во рамки на програмата за фриленсери спроведена од Monday Learning и Impact Foundation од денес имаме и нова соработка со мрежата на Native Teams! Целта со ова е да стигнеме до што е можно повеќе фриленсери спремни за кариерни предизвици во индустријата на графички дизајн...