fbpx
Graphic Design

Кој ќе седне на дизајнерско столче? – Биди дел од програмата за графички дизајн

Доколку чекаше знак да започнеш да ја реализираш твојата желба за кариера како графички дизајнер ова е тоа! Твоите креативни идеи заслужуваат да се видат визуелно претставени, а ние сме тука да ти помогнеме да го постигнеш токму тоа. Уписите за програмата за графички дизајн се...

Студентите од тренинг програмата за графички дизајн повторно оставија незаборавна креативна трага на ТРЧАЈ БЕ

ТРЧАЈ БЕ е најмасовниот спортски настан во Битола, кој годинава беше Балканско првенство, но и Државно. На трката учествуваат луѓе од секаде, трчаат атлетски ѕвезди, пасионирани рекреативци, јавни личности, компаниски тимови,цели семејства и поединци. ТРЧАЈ БЕ има моќ да го промени животот на битолчани, a...

Тамара Јаневска – студентка од тренинг програмата за графички дизајн е новата графичка дизајнерка во Стела!

Пред само неколку месеци, Тамара беше студентка на тренинг програмата за графички дизајн, полна со желба и ентузијазам, а денес е доказ дека напорната работа и упорност во учењето се исплати. Тамара ја започна нејзината кариера како графичка дизајнерка во Стела, по само неколку месеци...

Дизајните на Ангела Стевановска од тренинг програмата за графички дизајн

Дознаваме од графичките дизајнери за нивното искуство со учење графички дизајн во Monday Learning, за нивните омилени алатки, и нивните омилени дизајни кои ги создадоа во текот на тренинг програмата. Ангела беше една учесничка во последната група графички дизајнери како и една од најактивните учесници...

Дизајните на Марија Старковска од тренинг програмата за графички дизајн

Графичките дизајнери ни раскажуваат за нивното искуство со изучување графички дизајн, нивните омилени модули и нивните омилени дизајни кои ги направија на тренинг програмата за графички дизајн. Марија беше дел од последната група на тренинг програмата за графички дизајн и e една од најталентираните учесници....

Дизајните на Анита Бошковска од тренинг програмата за графички дизајн

Зборуваме со графичките дизајнери за начинот на учење, нивните омилени модули и дизајните кои ги направија на тренинг програмата за графички дизајн. Анита беше една од посветените учеснички на програмата и во оваа објава ќе видите дел од нејзините омилени дизајни а ќе прочитате повеќе...

Што сѐ може да работи еден фриленсер дигитален маркетер?

Monday Learning во соработка со Impact Foundation се приклучи како партнер во имплементација на RECONOMY програмата и веќе ја обучи третата група на фриленсери! RECONOMY е регионална инклузивна и зелена програма за економски развој на Шведската агенција за меѓународна развојна соработка (Sida), имплементирана од HELVETAS...

Од првиот час имаше пријатна атмосфера за работа и учење

Студентите од тренинг програмата за дигитален маркетинг во Monday Learning пишуваат за светот на дигиталниот маркетинг и искуството со нашата програма! Како дел од модулот Content Writing и SEO, нивна задача беше од почеток да креираат и целосно да оптимизираат текст за нашиот блог. Денес ја...

Со практични знаења до практикантска работа

Викторија Спасевска беше една од најдобрите учесници на тренинг програмата за дигитален маркетинг која сосема заслужено стигна до пракса во Monday. Со максимална посветеност и желба за учење, за само неколку месеци успеа нејзиното знаење да го подигне на скалило погорe и веќе самостојно да...

Со практична работа на кампањи за клиенти – до големо знаење

Студентите од тренинг програмата за дигитален маркетинг во Monday Learning пишуваат за светот на дигиталниот маркетинг и искуството со нашата програма! Како дел од модулот Content Writing и SEO, нивна задача беше од почеток да креираат и целосно да оптимизираат текст за нашиот блог. Денес ја...

Континуираното учење нови дигитални вештини е клучно за професионален развој

Студентите од тренинг програмата за дигитален маркетинг во Monday Learning пишуваат за светот на дигиталниот маркетинг и искуството со нашата програма! Како дел од модулот Content Writing и SEO, нивна задача беше од почеток да креираат и целосно да оптимизираат текст за нашиот блог. Денес ја...