fbpx

Запознај се со алатките на графичкиот дизајн.

Како побрзо да станеш успешен графички дизајнер објаснето во 10 чекори?

Сакаш да станеш графички дизајнер а немаш одговор на твоето прашање: Како побрзо да станеш успешен графички дизајнер?

 Следи ја нашата програма со 10 часови кои ќе те доведат до одговорот на твоето прашање и во иднина биди еден од нас.

Што се можеш да научиш во следните неколку месеци од нашата програма?

✔️ Научете и разберете ги основите на графичкиот дизајн

✔️Земете онлајн курсеви

✔️ Setup

✔️ Следете ги основаните графички дизајнери

✔️ Создате импресивно портфолио

✔️ Добијте работно искуство

✔️ Научете професионално пишување(copywriting)

✔️ Останете во тек со трендовите во дизајнот

✔️ Изберете област на специјализација

✔️Never stop learning 

Исто така ќе се здобиеш со најдобрите совети од веќе долгогодишни искусни ментори кои го работат тоа долго време.

Mентори кој ке те водат кон целата програма.

Кирил Гагачев

Графички дизајнер со повеќе од 20 години искуство и голем број признанија и награди на лого дизајн конкурси. Сопственик на Ортограф графичко студио, препознатлив по неговите оригинални лого дизајни.

Златко Никодиновски

Дизајнер со експертско искуство во подготовка за печат, дизајн на пакување и печатарски техники. Креативец одговорен за развивање и градење на голем број домашни и странски брендови.

Мартин Цветановски

Графички инженер и дизајнер со 10 годишно искуство работа во ИТ компании и маркетинг агенции. Ко-основач на Monday дигитална агенција, едукатор, експерт за брендинг, принт и дизајн за маркетинг.

286968107_420449533424042_392601933444221085_n

Пријавите се во тек

Остави e-mail и запознај се со алатките на графичкиот дизајн.