fbpx
Monday LearningКурс за Adobe XD

Научи дизајн на кориснички интерфејс во Adobe XD

Научи како да дизајнираш кориснички интерфејс за веб страна или апликација и како правилно да го имплементираш во процесот на креирање на корисничкото искуство.

Дизајн на кориснички интерфејс

5.990ден
 • Adobe XD
 • Сертификат
 • Чекор по чекор учење
 • Ads Manager
 • Creative studio

Ментор

Мартин Цветановски

CEO & Co-Founder of Monday

Експерт за дигитални комуникации и социјално мрежи.

За нас

Monday Learning ми го покажа правилниот пат во графичкиот дизајн, ме насочи да гледам, работам и размислувам креативно во графичката визуализација. 

Бобан Зуламовски

Графички дизајнер

 

Емилија Петрова

Графички дизајнер

Одлични! Препорака до сите кои сакаат да се надоградат себеси со нови знаења. Супер ментори, добра комуникација и уште подобра организација!
 
 

Мартин Петровски

Графички дизајнер

Поврзани курсеви

Курс за лого дизајн

99ден
 • Ad library
 • Сертификат
 • Чекор по чекор учење
 • Ads Manager
 • Creative studio

Курс за платено рекламирање

99ден
 • Ad library
 • Сертификат
 • Чекор по чекор учење
 • Ads Manager
 • Creative studio

Курс за Google Ads

99ден
 • Ad library
 • Сертификат
 • Чекор по чекор учење
 • Ads Manager
 • Creative studio

Добивај известувања за најновите курсеви и тренинг програми во Monday Learning!

Регистрирај се