fbpx
Имаш свој бизнис и сакаш да го зголемиш бројот на клиенти? Сакаш да отвориш свој бизнис, но не знаеш како да им се обратиш на купувачите? Што да направам за да ја зголемам продажбата во мојот бизнис?
Прашај си, што се' те интересира за сегментирање на пазарот за твојот бизнис.
Пријави се!
На 11.11.2022 \Онлајн \Во 14:00ч

БЕСПЛАТНИ одговори на вашите прашања,  прашај се’ што те интересира за сегментирање на пазарот. Ние ќе ти помогнеме да ги оствариш своите цели!

  • Како да им се обратам на купувачите?
  • Како да го сементирам пазарот?
  • Како да ги натерам купуачите да го купат мојот производ?
  • Како да приберам податоци од пазарот за тоа што потрошувачите имаат потребa?

Овие и уште многу други одговори што можат да ви помогнат во пронаѓање на вашите клиенти и зголемување на продажбата ќе ги најдете тука.

Интервју со Николина

Николина ќе одговори на вашите прашања.

Николина Цветановска основач на Monday digital agency
Николина Цветановска основач на Monday digital agency

Николина е долгои години на пазарот како успешен маркетер кој изнаоѓа безброј решенија за бизниси и стартапи. Пријави се и добиј си ги одговорите и online видеото на твојата е-маил адреса. ПРАШАЈ СИ!

Monday работи и на ...

Инвестирање во дополнителни обуки и надоградување на знаењето со барани дигитални вештини, ќе ти помогне да направиш отскок во твојата кариера. 🚀

Monday Learning

Q & A сесијата со Никола од Native Teams и Николина од Monday Learning за Предизвици со кои се соочуваат новите фриленсери започнува денес во 18:00 часот. ⌛

Monday Learning