fbpx
Monday LearningДигитален маркетинг
Magdalena

„Програмата за дигитален маркетинг детално ги обработува најважните компоненти кои секој сопственик на онлајн бизнис треба да ги знае“

Денес поразговаравме со Магдалена Наумовска, учесничка на програмата за дигитален маркетинг во Monday Learning. Магдалена е сопственик на свој онлајн бизнис за продажба на облека и водена од желбата да може самостојно да креира и имплементира иновативни маркетинг стратегии кои носат резултати, таа се одлучи...

Monday Learning со нова тренинг програма за фриленсери во соработка сo Impact Foundation и RECONOMY програмата

Во последните години, забележуваме значителен раст на фриленсери во нашата земја и пошироко. Мнозинството намерно избира хонорарен начин на живот. Ова не е изненадувачки, кога ќе ги земеме во предвид придобивките и слободата кои ги носи фриленс културата со себе. Не преувеличуваме кога ќе кажеме дека е...

digitalen marketing

Работи кои што ќе ти помогнат да станеш успешен дигитален маркетер

Без разлика дали веќе работиш како дигитален маркетер, или си на почеток на твојата кариера, вистината е дека секогаш постои нова вештина која можеш да ја научиш. Индустријата за дигитален маркетинг постојано се менува и развива, па така и твоето знаење од индустријата потребно е исто...

digital marketing

Какви предности носат практичните вештини од дигитален маркетинг за различни професии?

Популарноста на технологијата и новитетите кои ги носи таа, игра голема улога во доминацијата на дигиталниот маркетинг денес. Сè се дигитализира ѝ е достапно на интернет, луѓето можат непрекинато да комуницираат, да најдат одговори, да добиваат информации, да се дружат и многу повеќе. Ова покажува како...

digital marketing

Дали тренинг програмата за дигитален маркетинг е вистинскиот избор за тебе?

Дигиталниот маркетинг е возбудливо и постојано променливо поле, со тоа што секогаш има нови технологии, стратегии и пазари за истражување. Друга одлична работа во врска со дигиталниот маркетинг, е тоа што секогаш запознаваш нови луѓе, работиш на нови проекти и со нови клиенти. Постојаното смислување нови...

Кариера како маркетинг менаџер после 3 месеци тренинг за дигитален маркетинг – Зборувавме со Мирјана Шоповска учесник на тренинг програмата во Monday Learning

Промената на кариера и одлуката да се учи сосема нова вештина е голем предизвик за секој. Потребна е храбост, посветеност и упорност. На една од тие промени ја сретнавме и Мирјана Шоповска, учесник на програмата за дигитален маркетинг, која после 3 месеци учење и покрај...

Како е да се биде дел од светот на дигиталниот маркетинг? – Зборувавме со Маја Петровска учесник на тренинг програмата за дигитален маркетинг

Зборуваме за светот на дигиталниот маркетинг со учесниците на тренинг програмата за дигитален маркетинг во Monday Learning. Денес, Маја Петровска ни раскажа како нејзината креативна страна ја користи за да сврти нова страница во животот и да зачекори во нова кариера. Секојдневните инспирации на еден маркетер По...

Digitalni marketing vestini

Кои вештини ти се потребни за работа како дигитален маркетер?

Дигиталната индустрија е се пообемна и може да изгледа навистина предизвикувачки за оние кои се почетници. Кога станува збор за дигитален маркетинг, еден дигитален маркетер треба да има способност брзо да се адаптира и да учи самостојно, дури и да биде подготвен да се движи...

7 маркетинг алатки што ќе ги совладаш на програмата за дигитален маркетинг

Тренингот за дигитален маркетинг во Monday Learning овозможува длабоко разбирање на некои од најкористените алатки за дигитални маркетери. Учесниците за време на предавањата ќе научат како да ги искористат клучните предности на овие алатки, за да ги зајакнат нивните напори во специјализација за дигитален маркетинг....

obuka za digitalen marketing bitola

За програмата за дигитален маркетинг во Monday Learning

Со над 50 часа тренинг, практични задачи и чекор по чекор асистенција на менторот, тренингот за дигитален маркетинг нуди сеопфатен процес на учење покривајќи ги најактуелите алатки и техники за дигитален маркетинг во 2021 година. Тренингот е исклучиво интерактивен и вклучува работа на 5 различни...