fbpx
Monday LearningArticles posted by Viktorija

Со практични знаења до практикантска работа

Викторија Спасевска беше една од најдобрите учесници на тренинг програмата за дигитален маркетинг која сосема заслужено стигна до пракса во Monday. Со максимална посветеност и желба за учење, за само неколку месеци успеа нејзиното знаење да го подигне на скалило погорe и веќе самостојно да...

Со интензивено учење и посветеност, Атанас стигна до првиот работен ангажман како графички дизајнер

Атанас Георгиев беше дел од нашата интензивна тренинг програма за графички дизајн во Monday Learning. А сега веќе ги добива првите графички ангажмани како практикант во Monday Digital Agency. Денес ни раскажа за неговото искуство со Monday Learning и за тоа како се снаоѓа со...

Филип започна да работи како фриленсер после завршување на тренинг програмата за графички дизајн и филенсинг

Monday Learning во соработка со Impact Foundation се приклучи како партнер во имплементација на #RECONOMY програмата и веќе ја обучи третата група на фриленсери! #RECONOMY е регионална инклузивна и зелена програма за економски развој на Шведската агенција за меѓународна развојна соработка (Sida), имплементирана од HELVETAS Swiss Intercooperation во...

Кристијан стана дел од дизајн тимот на Monday по само 3 месеци тренинг за графички дизајн

Кристијан Стојковски ја посетуваше програмата за графички дизајн во Monday Learning и веќе еден месец е дел од тимот на Monday. Денес ни открива зошто се одлучи токму за графички дизајн и што беше клучно во неговиот избор да се запише на оваа програма и...