fbpx
Monday LearningArticles posted by Natalija

Како да го оптимизираш твојот LinkedIn профил како почетник графички дизајнер?

LinkedIn е една од најважните алатки во процесот на наоѓање на работа за почетниците во областа на графичкиот дизајн. Платформата овозможува комуникација со потенцијални работодавци  и обезбедува мрежа на професионални контакти и можности за наоѓање на работа. Правилното оптимизирање на твојот LinkedIn профил е клучно...

Како да креираш дизајнерско CV?

Како почетник графички дизајнер сигурно се прашуваш како да започнеш со креирање на твоето прво дизајнерско CV и како успешно да се промовираш пред потенцијалните клиенти и работодавци. Во рамките на програмата за фриленсери на Monday Learning издвоивме посебен модул кој служи како целосен водич...

Како да креираш Behance портфолио како почетник графички дизајнер?

Велат дека добриот дизајнер, по портфолиото се познава, па затоа доколку си почетник во светот на графичкиот дизајн, сигурно се прашуваш како најдобро да ги презентираш своите проекти пред потенцијалните клиенти и работодавци. За таа цел, Monday Learning ја креираше програмата за фриленсери која е...

Креативните pешенија на студентите oд Monday Learning на модулот дизајн за печатење

Модулот дизајн за печатење под менторство на Златко З‘лте Никодиновски е дел од интензивната 3 месечна тренинг програмата за графички дизајн на Monday Learning. Под менторство на овој експерт за дизајн на печат со 20+ годишно искуство студентите имаат можност да го усовршат процесот на...

Дизајните на Габриела

Дизајните на Габриела Трпчевска од 3 месечната тренинг програма за графички дизајн

Учесниците на интензивната 3 месечна тренинг програма за графички дизајн во Monday Learning ни раскажуваат за нивните искуства од изучување на програмата и ги споделуваат нивните најкреативни дизајни. Габриела Трпчевска e една од учесничките на тренинг програмата за графички дизајн. Таа веќе неколку месеци е...

дизајните на Трајче

Дизајните на Трајче Димшоски од 3 месечната тренинг програма за графички дизајн

Графичките дизајнери од 3 месечна тренинг програма за графички дизајн на Моnday Learning ги споделуваат нивните импресии и стекнатите знаења од програмата. Трајче Димшоски беше еден од креативните учесници на тренинг програмата и во оваа објава, ни раскажува за неговото искуство oд учењето во Monday...

dizajnite na Elena Dimovska

Дизајните на Елена Димовска од 3 месечната тренинг програма за графички дизајн

Студентите на интензивната 3 месечна тренинг програма за графички дизајн во Monday Learning ни раскажуваат за стекнатите знаења и искуството со менторите на тренинг програмата. Во оваа блог објава зборуваме со Елена Димовска, посветена учесничка на 3 месечната програма за графички дизајн. Елена ни открива...

Ментори во Monday Learning: Kирил Гагачев eксперт за Графички дизајн

Со над 25-годишно работно искуство, Кирил Гагачев е дел од тимот на ментори во Моnday Learning. Toj е професионалец и поранешен ко-сопственик на водечкото графичко студио Ортограф, чиj предавањата ќе бидат дел од тренинг програмата за графички дизајн и во следната група дизајнери во Monday...

Програма за графички дизајн - Дизајните на Катерина

Дизајните на Катерина Алавантија од 3 месечната тренинг програма за графички дизајн

Графичките дизајнери на Monday Learning ги споделуваат нивните искуства и стекнатите знаења од интензивната 3 месечна тренинг програма за графички дизајн. Катерина Алавантија е уште една успешна учесничка на тренинг програма за графички дизајн. Во оваа блог објава, Катерина ни раскажува за нејзиното искуството со...

Ментори во Monday Learning: Златко Никодиновски експерт за Дизајн за печатење

Златко Никодиноски е дизајнер со 20 годишно работно искуство и дел од тимот на ментори во Monday Learning. Златко е вистински експерт во подготовка за печат, дизајн на пакување и печатарски техники. Како дел од тимот на ментори во Моnday Learning на тренинг програмата за...