fbpx
Monday LearningArticles posted by Martin Cvetanovski

За програмата за графички дизајн во Monday Learning – Битола

Индустријата за графички дизајн се смета за индустрија заснована на компетенции кои можеш да ги покажеш во портфолио. За добро портфолио потребни се длабоки разбирања на повеќе аспекти од графичкиот дизајн. Тренинг програмата во Monday Learning е креиранa да ги развие и обработи клучните аспекти...