fbpx

Зошто е добро да знаеш за рекламирање преку Facebook?

Бесплатно предавање за Facebook рекламирање.

Приклучи се на ова бесплатно предавање за да научиш како да направиш успешна реклама која помага за поголема свесност за брендот за кој би работел и како да дојдеш до нови корисници кои подоцна би станале потенцијални клиент.

Зошто да го следиш бесплатното предавање:

Научи како сам да направиш реклама на Facebook.

Биди дел од бесплатното предавање со Николина Цветановска, долгогодишен искусен маркетер и ко-основач на Monday дигитална агенција. На ова предавање ќе ви ги пренесе своите искуства и ќе одговори на вашите прашања поврзани со Facebook рекламирањето.

 

Искуства од претходните учесници

Најдобриот избор кој го направив за себе е оваа програма, која ми помогна да направам чекор напред во дигиталниот свет и да ја променам својата претходна професија.
Мирјана Шопоска
Маркетер
Тренинг програмата ја започнав без никакво претходно искуство во оваа област. Со одличните ментори стекнав многу знаење и искуства, кое ќе придонесе да започнам нова кариера.
Screenshot 2022-01-18 at 10.24.53
Христина Митреска
Маркетер
За краток период успеав да ги совладам сите техники, кои ми беа потребни со помош на искусните ментори. Се она што учев на предавањата го применував и практично на реален проект.
Ристенка Мирселиовска
Практикант во Monday